Dit product is pas gereserveerd na betaling. Dit kan bij het bestellen direct met ideal of ik kan een betaalverzoek sturen. BVD!
Zie 'geplande slachtingen' voor de eerst volgende datum.
Een kwart varken is minimaal 16 kg vlees, een half varken minimaal 34kg vlees en een heel minimaal 68kg.
Bij een half varken heb je dus al 34 kg
kwaliteitsvlees voor maar
€ 6,98/kg!
Bij een
half varken is het vlees
ongeveer als volgt verdeeld:
7 kg Half om half gehakt (hier is dus wat rundergehakt aan toegevoegd)
7 kg Verse worst (ook met half om half gehakt)
5 kg Speklappen
3,5 kg Fricandeau
2,8 kg Halskoteletten
2,8 kg Ribkoteletten/Filetlapjes
1,8 kg Schnitzel
1,8 kg Hamlappen
1 kg vleesribben
500 gram (1 heel Varkenshaasjes per half varken)
500 gram (1 hele Spare rib per half varken)
300 gram Varkenslever (indien gewenst)
Mocht je ook graag de Schweinehaxe,reuzel, nier en/of de poten erbij hebben. Dat kan! Laat het mij dan even weten. Aan de Schweinehaxe zit wel wat vlees, dat gewicht gaat dan van het gehakt/worst af.
Bij uw bestelling kunt u bij de opmerkingen nog aangeven of u de koteletten met of zonder bot wilt en de speklappen met of zonder zwoerd.
Verder is het mogelijk om een deel van wat u bijvoorbeeld niet veel eet aan het gehakt of de worst toe te voegen. Zo krijgt u geen delen die toch niet gegeten worden en veel mensen hebben wel altijd graag het gehakt of de worst.
Het verse vlees staat altijd op een vrijdag voor u klaar. Het kan dan tussen 11.00u en 17.00u opgehaald worden (onze voorkeur is tussen 11u en 12u). Het vlees is dan nog super vers, dus mocht de vrijdag niet passen dan ligt het vlees ook goed bij ons in de koeling en kunt u het ook zaterdags ophalen.
U bestelling wordt meegenomen bij de eerst volgende geplande slachting. U kunt bij de
'geplande slachtingen' checken of er al iets op de planning staat.
Let op! Het vlees wordt dus niet voor u vepakt. U krijgt alles, gesneden in lapjes, in zakken. U zult het zelf nog moeten verpakken en invriezen. Het is handig om een dichte krat of koelbox mee te nemen, de zakken kunnen namelijk nog wat vocht lekken.
Varkensvlees is in de vriezer (-18 graden) minimaal 6 maanden houdbaar.
Voeg een review toe aan dit product en ontvang direct 10 spaarpunten cadeau!